SC Top Electra SRL - solutii si servicii IT, cablare structurata, LAN, retele wireless, consultanta IT&C, audit securitate, instalare aplicatii, devirusare, interventii, suport tehnic, servere Linux&Windows, diagnosticare si optimizare sisteme

Linkuri Sponsorizate

Chestionar

Ce antivirus folositi?
 

Awards

Reseller Autorizat de Solutii Kaspersky

Home Stiri Stiri-Agora
Stiri-Agora
Agora RSS
Agora.ro - Prima ta sursă în Tehnologia Informaţiei si Comunicaţii

 • Supraveghere video mai eficientă cu Milestone XProtect 2018 R3 și Husky X

  Milestone Systems, lider global în dezvoltarea de sisteme de video management (VMS) și soluții de supraveghere, anunță lansarea versiunii XProtect 2018 R3. Platforma de video management include acum suport audio îmbunătățit, sporește nivelul de securitate, optimizează modul de utilizare a echipamentelor și infrastructurii disponibile și aduce un plus de flexibilitate.

 • Oraşele inteligente ale viitorului: Forţa transformaţională a tehnologiei şi datelor

  Este greu de crezut că, acum 70 de ani, trăiau doar 751 milioane de oameni în zone urbane, iar acum numărul acestora se apropie de 4,3 miliarde. ONU prevede că urbanizarea va continua să crească exponenţial, astfel că, până în 2050 în jur de 68 la sută dintre noi vor ajunge să trăiască în mediu urban. Asta înseamnă încă 2,5 miliarde de oameni de găzduit.

 • Condițiile tehnice și economice de acces la infrastructura Netcity în consultare publică

  Netcity are obligația să asigure accesul la infrastructură în condiții echivalente tuturor furnizorilor de rețele publice de comunicații electronice care solicită sau beneficiază deja de acces la infrastructură, dacă aceștia se află în circumstanțe echivalente.

 • Ce ați ratat dacă n-ați fost la Internet & Mobile World 2018

  Inteligență Artificială (AI) și Machine Learning, Roboți, Internetul Tuturor Lucrurilor (IoT), Blockchain, Customer Experience, Li-Fi Tech sunt doar câteva din marile teme care au ținut afișul ediției a 7-a Internet & Mobile World 2018, desfășurată în 3 și 4 octombrie, la Romexpo.

 • ELKO Partner Event 2018: De la evoluția pieței înspre tehnologiile viitorului, având în centru oamenii

  ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO și unul dintre principalii distribuitori de produse și soluții IT din România, a reunit în jurul conceptului ”BETTER TOGETHER”, în perioada 4-6 octombrie, circa 200 de participanți, în cadrul evenimentului ELKO Partner Event 2018, organizat la Poiana Brașov.